Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Uw procesinstallatie, onze expertise

Bedrijfsovername Wennekes Welding Support BV

Bedrijfsovername Wennekes Welding Support BV

De verbinding gaat verder… 

Beste relatie,

Zoals u weet hechten wij bij Wennekes Welding & Support veel waarde aan het persoonlijke contact met onze relaties. Wij houden u dan ook graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze organisatie en daarom delen wij het volgende belangrijke nieuws met u:

Fred Wennekes is na bijna 24 jaar Wennekes Welding & Support toe aan een nieuwe uitdaging. Onze collega en voormalig planner en werkvoorbereider Paul Lauwers is Fred zijn opvolger. Fred heeft het volste vertrouwen in de overdracht en daarmee ook in de toekomst van het bedrijf onder leiding van Paul.

Hierbij willen wij Fred uiteraard bedanken voor zijn jarenlange inzet. Wij wensen hem ontzettend veel succes en plezier met zijn nieuw ingeslagen pad.

Een droom die uitkomt!

Paul: “Eindelijk kan ik met veel trots vertellen dat ik de nieuwe eigenaar ben van Wennekes Welding & Support! Wennekes is uniek in zijn soort en een overname was iets waar ik al jaren van droomde. Ik ga dan ook met veel enthousiasme en motivatie Wennekes Welding & Support voortzetten!”.

Vertrouwde kwaliteit en service

Deze bedrijfsovername zal voor u als relatie geen merkbare veranderingen brengen. Wij blijven het vertrouwde adres voor de kwaliteit en service die u de afgelopen 24 jaar van ons gewend bent. De overname zal enkel positieve veranderingen voor u brengen. Wanneer er naar aanleiding van dit bericht vragen zijn, dan bent u van harte welkom om contact met Paul op te nemen via 0485-479 993.

Met vriendelijke groet,

Wennekes Welding & Support