Uw procesinstallatie, onze expertise

Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Incare Venray

Vandaag delen wij graag een succesverhaal met jullie, namelijk onze samenwerking met Incare wet wipes bv, Codi Group. Incare fabriceert wet wipes doekjes. November 2019 kwam Incare bij ons met een idee voor een impregneermiddel toevoer- en reinigingsinstallatie en de vraag of Wennekes met hen mee kon denken over het ontwerp en de realisatie. Na een uitgebreide inventarisatie is het idee uitgewerkt en getekend. Vervolgens is de installatie prefab opgebouwd in onze werkplaats om tot slot geïnstalleerd te worden op de locatie van Incare.

Deze opdracht is een mooi voorbeeld van hoe onze vakmensen hun kennis op het gebied van engineering gebruiken om een vertaalslag te maken naar een installatie die volledig afgestemd is op de behoefte van de opdrachtgever. We vinden het fantastisch om vanaf begin tot eind betrokken te zijn bij een project als deze.

Wat deze opdracht verder voor ons zeer aangenaam maakte, was het contact met Incare. Zij hebben net als Wennekes een open en vlotte bedrijfscultuur. Hierdoor was er direct een klik. Tijdens ons bezoek aan Incare lieten Jack van Duren en Erik Dijkmans ons weten zeer tevreden te zijn met het resultaat. Hun complimenten waren voor ons de kers op de taart en vanuit Wennekes kijken we uit naar eventuele toekomstige samenwerkingen.

#onlosmakelijkverbinden