Uw procesinstallatie, onze expertise

Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Bram Vloet - coördinator werkplaats en lassen

Een nieuwe versterking binnen het team van Wennekes Welding & Support

Het team van Wennekes is onlangs versterkt met Bram Vloet. Een nieuwe medewerker die zich inzet als coördinator werkplaats en lassen / werkvoorbereider voor onze collega’s in de werkplaats. Daarnaast is Bram ook het aanspreekpunt voor klanten met lopende projecten uit de werkplaats en ondersteunt hij onze afdeling engineering. We praten met Bram over zijn nieuwe rol binnen Wennekes Welding & Support en hoe hij een welkome nieuwe schakel binnen het team en de klant is.

Ervaren in de food industry

Bram is al jaren actief in de food industry en heeft verschillende functies bekleed. Bram: “Ik ben gestart als monteur/lasser en ben doorgegroeid naar werkvoorbereider. Deze functies waren allen in de confectionery industry. Ik ben dus al bekend met de branche waar Wennekes Welding & Support actief in is. Mijn werkervaring wil ik gebruiken om mijn functie bij Wennekes invulling te geven”.

De kracht van het netwerk

Dankzij een tip uit het netwerk van Bram kwam de openstaande vacature onder zijn aandacht. “Ik was al enkele jaren werkzaam bij mijn vorige werkgever en merkte dat ik toe was aan een aan andere werkomgeving. Toen ik via een bekende hoorde dat Wennekes Welding & Support op zoek was naar een werkvoorbereider besloot ik te solliciteren. Wennekes was bij mij altijd al bekend als een organisatie die hoogwaardig leidingwerk levert. Ook de persoonlijke sfeer die er heerst spreekt mij aan”, vertelt Bram.

Het aanspreekpunt in de werkplaats én voor de klant

“Wat mij aanspreekt in deze  functie is de diversiteit van de werkzaamheden”, stelt Bram. “In de werkplaats begeleid ik de bouw van producten als leidingen, tanks, skids en complete leidinginstallaties en ben ik werkzaam als lascoördinator. Daarnaast beheer ik de planning, zorg ik ervoor dat alles binnen budget blijft en er volgens de kwaliteitsafspraken gewerkt wordt. Samen met het team zorg ik ervoor dat de klant precies krijgt wat hij besteld heeft. Wanneer de klant vragen heeft over een project waaraan gewerkt wordt in de werkplaats dan ben ik het aanspreekpunt”.

Ook ondersteunend als engineer

Bij Wennekes Welding & Support heeft een coördinator werkplaats en lassen een breed takenpakket. Bram ondersteunt namelijk ook onze afdeling engineering. “Ik vind het leuk om installaties uit te werken voordat het in de werkplaats gerealiseerd wordt. Toch zou ik niet graag de hele dag achter een computer willen zitten. De combinatie van bureauwerkzaamheden en mijn activiteiten in de werkplaats is wat mij betreft nu perfect!”, sluit Bram enthousiast af.

#OnlosmakelijkVerbinden