Uw procesinstallatie, onze expertise

Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Tom van Lijssel - monteur/lasser

Het team van Wennekes Welding & Support is per 1 april 2021 uitgebreid

Tom van Lijssel komt het team versterken in de rol van monteur/lasser. We zijn met Tom in gesprek gegaan over zijn motivatie en ambities. Tom heeft altijd al de ambitie gehad om zichzelf richting leidingwerk te ontwikkelen. Dankzij de positieve verhalen van oud-klasgenoot Ward de Kleijne, monteur/lasser bij Wennekes Welding & Support sinds maart 2018, werd hij enthousiast en besloot te solliciteren. En met succes!

Waardevolle aanwinst voor het team van Wennekes Welding & Support

Het team van Wennekes Welding & Support is per 1 april 2021 uitgebreid. Tom van Lijssel komt het team versterken in de rol van monteur/lasser. We zijn met Tom in gesprek gegaan over zijn motivatie en ambities.

Ambitie richting leidingwerk

Wennekes Welding & Support was voor Tom geen onbekende. “Via oud-klasgenoot Ward de Kleijne hoorde ik tijdens onze opleiding, allround constructiewerker niveau 3, positieve verhalen over Wennekes Welding & Support. Ward is al sinds maart 2018 werkzaam bij Wennekes Welding & Support en volgde, net als ik, een opleiding naast zijn werk. De werkzaamheden van Ward spraken mij aan en ook de doorgroeimogelijkheid naar de functie van lasspecialist klonk mij goed in de oren. Na het lezen van enkele werkverslagen van Ward werd ik steeds enthousiaster en besloot ik te solliciteren. Ik heb altijd al de ambitie gehad om mezelf richting leidingwerk te ontwikkelen. Het leertraject sluit daar helemaal op aan”, vertelt Tom enthousiast.

Secuur en uitdagend werk

Tom heeft veel ervaring met het maken van verbindingen door middel van MIG-, MAG- en TIG en wil zichzelf blijven ontwikkelen. Tom: “Dankzij het leertraject van Wennekes Welding & Support kan ik mijn ervaring in de praktijk toepassen en tegelijkertijd doorleren.

Het hygiënisch lassen van roestvaststalen leidingen in de voedingsmiddelenindustrie vraagt grote discipline. Wanneer er volgens de juiste werkwijze gelast wordt, is er hygiënische zekerheid. Dit maakt het uitdagend werk, een uitdaging die ik graag aan ga!”.

Wat de toekomst bij Wennekes Welding & Support Tom verder gaat brengen weet hij op dit moment nog niet: “Uiteindelijk wil ik graag op de locatie bij de klant werken. De afwisseling qua werkomgeving vind ik leuk. Maar eerst ga ik mijn specialisatie succesvol afronden”, besluit Tom.