Uw procesinstallatie, onze expertise

Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Krachten bundelen

Peter Greven GmbH & Co KG in Venlo is een productiebedrijf van metaalzepen, alkalische zepen en dispersies.
De fabriek is gericht op de behoeften van de life science-sector. Ze gebruiken alleen plantaardige grondstoffen. De producten kenmerken zich door de hoogste kwaliteitsnormen en uitgebreide certificeringen.

Unica Industry Solutions was integraal verantwoordelijk voor de uitbreiding van de afdeling “aanzet” in de nieuwbouw van Peter Greven te Venlo.
Unica heeft het elektro- en automatiseringstechnische gedeelte voor haar rekening genomen en Wennekes het process piping gedeelte.

Vanuit het door de opdrachtgever bedachte proces zijn wij aan de slag gegaan met het (detail)ontwerp van het gehele leidingtracé in de nieuwbouw.
Na goedkeuring van het ontwerp hebben wij het gehele leidingwerk geïnstalleerd. Hierbij is ook het nieuwe aanzet gebouw verbonden via een leidingbrug met een ander gebouw voor verdere verwerking van de aanzet. Ook is de voeding van de voornaamste basisgrondstof (die overigens warm getransporteerd dient te worden) vanuit de nieuwe voorraad tanks verbonden met het nieuwe aanzet gebouw.

Door onze krachten te bundelen, Unica en Wennekes, ontstaan mooie resultaten.