Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Uw procesinstallatie, onze expertise

Lasinspectie/video endoscopie

Waarborgen van kwaliteit en veiligheid

Om de voedselveiligheid te waarborgen en problemen op het gebied van productaansprakelijkheid te voorkomen mogen in een procesinstallatie in geen geval mogelijke bronnen van besmetting aanwezig zijn. De laskwaliteit van het RVS leidingwerk voor de voedingsmiddelenindustrie moet van uitmuntend niveau zijn om reinigbaarheid en daarmee steriliteit van de gehele installatie te garanderen.

 

Video endoscopie

Met gebruik van de modernste video endoscopietechniek kunnen onze gekwalificeerde mensen iedere afzonderlijke las inwendig rondom bekijken. Nieuwe leidingen worden geïnspecteerd voordat deze onze werkplaats verlaten, maar u kunt ons ook inschakelen voor troubleshooting: wij sporen dan op locatie eventuele problemen in uw bestaande procesinstallatie op en brengen deze in beeld. De resultaten van de inspectie leggen we vast in een rapportage. Op deze manier heeft u altijd zekerheid over de laskwaliteit van uw procesinstallatie.

Bekijk Video endoscopie

Wilt u meer weten over lasinspectie en video endoscopie bij Wennekes Welding & Support? Neem dan gerust contact met ons op.