Uw procesinstallatie, onze expertise

Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Engineering

Uw procesinstallatie op maat

Onze begeleiding begint bij uw vraagstelling. Wij denken met u mee waar het gaat om een innovatief nieuwbouwproject, maar ook voor  aanpassingen aan een bestaand technisch proces kunt u rekenen op ons deskundig advies. In samenspraak met u inventariseren wij de mogelijkheden en bieden u maatwerk oplossingen. Uiteraard houden wij hierbij constant de hoge hygiëne- en kwaliteitstandaarden binnen de foodsector in beeld. Elk project wordt klantspecifiek begeleid. U kunt rekenen op een vast aanspreekpunt binnen Wennekes Welding & Support.

 

Inzichtelijk ontwerpen

Onze afdeling engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen  van procesinstallaties, leidingsystemen, tank- en skidbouw en constructiebouw. Wij berekenen uw project en maken het ontwerp inzichtelijk. Vervolgens bespreken we het voorstel met u, zodat het uiteindelijke ontwerp optimaal aansluit op uw behoeften. 

 

Turnkey mogelijkheden

Indien gewenst bieden wij u een totaalconcept van ontwerp tot fabricage en installatie. In samenwerking met de verschillende disciplines binnen ons bedrijf kunnen wij uw project volledig in eigen beheer ontwikkelen, fabriceren en gebruiksklaar installeren.

 

Wilt u meer weten over engineering bij Wennekes Welding & Support? Neem dan gerust contact met ons op.