Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Uw procesinstallatie, onze expertise

Paul Lauwers half jaar eigenaar

Wat gaat de tijd snel!

Het is alweer meer dan een half jaar geleden dat Paul Lauwers het stokje van Fred Wennekes overnam.

“Ik heb altijd al de ambitie gehad om een eigen onderneming te runnen. Wennekes was hiervoor een uitgelezen kans en die heb ik met 2 handen aangegrepen” aldus Paul.

Bij Wennekes heb ik altijd al een groot verantwoordelijkheidsgevoel gehad in de functie van planner /werkvoorbereider. Dat is nu door de overname naar een hoger niveau getild omdat ik nu eindverantwoordelijke ben geworden. Naast dat, heeft het team Wennekes Welding & Support voor mij zeker invloed op de keuze om Wennekes over te nemen. De mensen zijn zeer betrokken bij het bedrijf en willen maar 1 ding: hoogwaardige producten maken voor onze klanten. Ik vind het persoonlijk gewéldig om te horen als klanten meer dan tevreden zijn over onze manier van werken en wat voor kwaliteit er geleverd is. Ik ben trots op ons team, hier kunnen we op bouwen!

“De kwaliteit van onze producten is altijd al goed geweest. Maar in toekomst willen we hier nog een schepje bovenop gaan doen. Zoals ik al zei, we hebben een team om op te bouwen en ik heb hier dan ook alle vertrouwen in dat het gaat lukken”.

“Het is een eer en ik ben dan ook super trots om eigenaar te zijn van Wennekes Welding & Support”!