Uw procesinstallatie, onze expertise

Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Marketing en communicatie stagiair

Marketing en communicatie stagiair bij Wennekes Welding & Support

Ben jij een mbo-niveau 4 of HBO student die dolgraag ervaring wil opdoen op het gebied van marketing en communicatie? Zoek jij een stageplek waarbij je veel vrijheid krijgt en er écht ruimte is voor eigen inbreng? Dan is onze stage medewerker marketing en communicatie echt iets voor jou. Wennekes Welding & Support is op zoek naar een leuke, leergierige en vlotte stagiair met hands-on-mentaliteit. Je durft op mensen af te stappen en vragen te stellen. Vanuit je opleiding heb je kennis opgedaan over marketing en content creatie en dit wil je graag bij een professionele organisatie in de praktijk brengen.

Waar ga je dagelijks mee bezig zijn?

Het bedenken, verzamelen en maken van content (zowel tekst als beeld).
Medewerkers, klanten, leveranciers benaderen voor interviews t.b.v. social updates.
Jaar- en content kalender bijhouden.
Het meedenken over en mee uitvoeren van marketingacties.
Social media statistieken analyseren en verbetervoorstellen maken.

Wennekes Welding & Support

Wennekes Welding & Support is specialist in leidingwerk, skidbouw en rvs-constructiebouw in de voedselverwerkende en farmaceutische industrie. Wij ontwikkelen en verbeteren met de grootste zorg het leidingwerk en procesinstallaties van zowel bestaande installaties als nieuwbouwprojecten. Sinds 2015 zijn wij een erkend leerbedrijf voor technische BOL-opleidingen en sinds 2021 ook voor BOL-marketing en communicatieopleidingen. We hebben veel ervaring met stagiair(e)s en halen zelf ook veel plezier en voldoening uit het opleiden van jonge professionals.

Onze marketingafdeling

Wennekes Welding & Support beschikt over een eigen marketingafdeling welke wordt ondersteund door Creatie Maakt Alles, de deeltijd marketingafdeling voor mkb bedrijven. We werken volgens een jaarplanning en social media plan en gebruiken een content planner voor het inplannen van onze social updates. We staan open voor nieuwe ideeën en kijken ernaar uit om een creatieve student op te nemen in ons team!

Klinkt dit jou goed in de oren? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Simone Janssen via simonejanssen@weldingsupport.nl.

Bij vragen mag je haar altijd bellen +31 485 479 993.