Uw procesinstallatie, onze expertise

Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Vacature coördinator werkplaats en lassen

Ben jij die meewerkend voorman die bij ons past?

Dankzij jou - coördinator werkplaats en lassen - weet dit team van circa 6 specialisten en lassers tekeningen om te zetten in kwaliteitsproducten voor onze klanten. In een goede sfeer halen jullie het beste in elkaar naar boven. Je hebt indrukwekkende vaardigheden en enthousiasme voor rvs-leidingwerk en lascoördinatie. Je komt goed tot je recht in een rol waarbij je de grote lijnen bewaakt en ondertussen de handen uit de mouwen steekt voor perfecte details. Denk jij nu: hé dat lijk ik wel! Lees dan snel verder.

Coördinator werkplaats en lassen bij Wennekes Welding & Support

Als specialist in leidingwerk, skidbouw en rvs-constructiebouw bedienen wij grote namen in de procesindustrie, veelal food. Denk aan Coca-Cola, Heinz en Friesland Campina. De kwaliteit ligt hoog, alles moet kloppen. Als coördinator begeleid je de bouw van producten als leidingen, tanks, skids en complete leidinginstallaties. Het is jouw verantwoordelijkheid dat er binnen het budget en volgens de kwaliteitsafspraken gewerkt wordt. Zo ben je als team efficiënt met elkaar aan het werk en krijgt de klant precies wat hij besteld heeft. Binnen de werkplaats heeft ieder zijn expertise en ook een eigen stem. Als teamleider luister je en geef je het kader aan waarin ieders talent het best tot zijn recht komt in samenwerking met elkaar

Dagelijkse taken coördinator werkplaats en lassen 

Als coördinator werkplaats en lassen is je takenpakket divers. Je begint je dag met de planning, verdeelt de taken onder de teamleden en instrueert het team. Naast je eigen uitvoerende werkzaamheden houd je je bezig met lascoördinatie, de tijdsplanning en aansturing van de teamleden. Je hang naar structuur, orde en netheid helpen je bij het bewaren van overzicht. Je ziet waar bijsturing nodig is en werkt mee naar behoefte. Behalve het productieproces behoren verbetertrajecten (optimaliseren van processen en kwaliteit), voorraadbeheer en VGM-coördinatie ook bij jouw takenpakket.

Dit neem je als coördinator werkplaats en lassen mee:

Mbo 4 opleiding werktuigbouwkunde
Opleiding lascoördinator level 2
Lasvaardigheid niveau 4
Ervaring in leidinggeven
Ervaring in de procesindustrie (grote pré) of installatiebranche

Waarom werken bij Wennekes:

Salaris volgens de functie indeling van de Metaalunie, functieniveau 9,
de schaal is nader te bepalen o.b.v. opleiding en ervaring.
Volop mogelijkheden om door te ontwikkelen binnen het vak.
Positieve werksfeer en open cultuur.
Uitdagende klanten binnen de procesindustrie.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV aan:
info@weldingsupport.nl of per post aan Wennekes Welding Support B.V., t.a.v. Simone Janssen, Jochemsweg1, 5451 HW Mill.

Sluitingstermijn van deze vacature is 8 januari 2021. 
Acquisitie op de vacature is niet gewenst