Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Uw procesinstallatie, onze expertise

Bijzondere opdracht!

Bijzondere opdracht!
De Buurtmarkt Beers heeft ons benaderd of wij een creatieve oplossing konden bedenken voor hun warmtedoorvoer en afvoer.
Wij hebben op locatie gekeken naar mogelijke oplossingen, deze moesten natuurlijk wel binnen de wet- en regelgeving passen. Aan onze tekentafel hebben wij iets bijzonders gecreëerd en een passende oplossing geboden.
 
Meer dan bijzonder is De Buurtmarkt Beers!
Stichting Pluryn initieert en faciliteert onder andere Buurtwinkels waar mensen met een beperking onder begeleiding werken en leren. Deze mensen wonen en leven veelal in woongroepen uit de regio en mogen hier ervaring opdoen als ze daarvoor openstaan. Pluryn gelooft in gelijke kansen voor iedereen, een veilige werkplek waar zij zich kunnen ontwikkelen tot echte vakmensen. De Buurtmarkt is een gezellige buurtwinkel met onder andere heerlijke brood en banketspecialiteiten, ambachtelijk kaas en andere lokale producten die normaal gesproken (grotendeels) ook in een supermarkt te verkrijgen zijn.
 
Chauffeurs van Pluryn halen de cliënten op vanuit de diverse woongroepen en brengen ze ook weer thuis. Gemiddeld werken ze ongeveer 4 uur per dag waar ze verschillende facetten op de winkelvloer geleerd krijgen. Er wordt naar ieders talent gekeken, sommige vinden het bakkersvak leuk om te leren en die kans krijgen ze dan ook. De ander vindt het weer leuk en gezellig achter de kassa of mensen te helpen op de winkelvloer. 
 
Bruno Lendering (vroeger groenteman, nu werkzaam bij Pluryn) is mede-initiatiefnemer van dit mooie project. Bruno heeft in Groesbeek al 10 jaar eenzelfde Buurtmarkt en vindt het geweldig om op deze manier mensen met een beperking een fijne plek te bieden waar zij onderdeel mogen zijn van de maatschappij.
 
Wij zijn trots dat wij een steentje mogen bijdragen aan dit bijzondere project, mooi initiatief!
Bedankt Bruno Lendering - BuurtmarktBeers  - Buurtmarkt Breedeweg - Pluryn