Uw procesinstallatie, onze expertise

Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

HDN Cursus

Wennekes Welding & Support vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en op de hoogte zijn van de meest actuele normen en richtlijnen. Regelmatig bieden wij hen dan ook trainingen aan. Deze keer op het programma: een voorlichting over de methodiek van Hygienic Design Network (HDN).

De methodiek van HDN is gebaseerd op de Europese normen en richtlijnen voor het ontwerpen, bouwen en installeren van machines en procesinstallaties in onder andere de voedingsindustrie. HDN borgt dat installaties in de voedselproducerende en -verwerkende industrie aantoonbaar voldoen aan Europese regelgeving.

Het merendeel van onze klanten is actief in de voedselverwerkende industrie. De training is dan ook van grote toegevoegde waarde voor onze medewerkers. In kleine groepjes gingen zij aan de slag met de theorie onder begeleiding van Hans van der Steen, Business manager bij HDN.

Hierbij willen wij Hans bedanken voor het delen van zijn kennis en onze medewerkers voor hun inzet tijdens de training. Wij kijken terug op een vooral leerzame, maar ook een paar gezellige middagen!

#onlosmakelijkverbinden