Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Uw procesinstallatie, onze expertise

Doorgroeimogelijkheden

Hier is hij dan, onze nieuwe meewerkend voorman!

Wij hebben onze nieuwe meewerkend voorman voor de werkplaats gevonden en zijn naam is Rick Pouwels. Je hebt hem misschien wel al gezien of gehoord, want Rick bekleed deze functie al sinds een half jaar en doet het uitstekend. Wij van Wennekes vinden het belangrijk onze mensen doorgroeimogelijkheden te geven, daarom hadden wij ervoor gekozen deze positie intern aan te bieden. Toen bleek al snel dat Rick niet alleen een bekwaam vakman is, maar ook de ambitie heeft om een leidende rol op zich te nemen.  

Hieronder zal Rick in het kort uitleggen waarom hij deze uitdaging graag aan wilde gaan en wat zijn ervaringen tot dusver zijn:
"Mijn oude functie binnen Wennekes was junior lasspecialist. Ik had het in deze functie erg naar mijn zin, maar ik was opzoek naar een volgende stap. Toen de positie van meewerkend voorman voor de werkplaats aan mij voorbij kwam wist ik dat ik deze kans moest grijpen. Deze functie past namelijk goed bij de opleiding die ik toen net had afgerond. Mijn ervaring tot dusver is dat ik heb gemerkt dat een leidinggevende rol veel andere taken met zich meebrengt ten opzichte van een uitvoerende rol. Het is iedere dag hard werken om iedereen van de juiste informatie en details te voorzien. Dit voer ik dan ook zo goed mogelijk uit en dat doe ik natuurlijk met veel plezier."

#TeamWennekes #OnlosmakelijkVerbinden