Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Uw procesinstallatie, onze expertise

Samenwerking met Think3D

Vorige maand deelden wij het nieuws over de samenwerking met THINK3D (onderdeel van Teccon bvba - Landmeters-Experten), laserscanning specialist voor de industriële markt. Vandaag vertellen wij jullie meer over dit mooie bedrijf, de interessante techniek die zij aanbieden en welke voordelen dit heeft voor onze klanten.
 
3D Laserscanning is een techniek waarmee het mogelijk is om bestaande situaties tot in detail vast te leggen. Aan de hand van een 3D scanner wordt een beeld gemaakt van een driedimensionale omgeving waarbij ook de afstand van elk vastgelegde punt in de ruimte tot het apparaat wordt vastgelegd. Het resultaat is een driedimensionale puntenwolk, die kan worden gebruikt als basis voor driedimensionale reconstructie. Opmetingen door een 3D laserscanner, resulteert in een nauwkeurigheid van 1 mm.
 
Met behulp van Think3D is het voor ons voortaan eenvoudiger om installaties te ontwerpen en in te passen in ruimtes, ook wanneer er geen tekeningen van de ruimte of de machine aanwezig zijn. Wij zijn dus ontzettend blij met deze samenwerking en kijken ernaar uit om samen met Think3D vele projecten tot een succes te maken!