Uw procesinstallatie, onze expertise

Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Vacature RVS lasser / pijpfitter (TIG lassen)

TIG lasser gezocht met talent !

Ben jij een  ervaren RVS lasser/pijpfitter die toe is aan de volgende stap? Wennekes zoekt iemand met jouw ambitie om door te groeien. In deze afwisselende job, als RVS lasser/pijpfitter zorg jij on site bij onze klanten en/of op de werkplaats voor leidingwerk en constructiewerk. Je levert laswerk aan leidingwerk en constructies in perfecte staat. In teamverband of zelfstandig, het eindresultaat is waar jij je op focust. Je hebt enige ervaring in TIG lassen en pijpfitten, bij voorkeur in de procesindustrie. Je hebt een goede dag als je goed op schema ligt, gelachen hebt met je collega’s en kwaliteit hebt afgeleverd. Ben jij een vakman die meedenkt met de organisatie én met de klant? Lees dan snel verder.

RVS lasser/pijpfitter (TIG lassen) bij Wennekes Welding & Support

Als specialist in leidingwerk, skidbouw en rvs-constructiebouw bedienen wij grote namen in de procesindustrie, veelal food. Denk daarbij o.a. aan Nutricia Danone, Riedel, Aviko, Coca-Cola, Heinz en Friesland Campina. De kwaliteit ligt hoog en daar speel jij een belangrijke rol in. Als lasser/pijpfitter zorg je dat leidingen, tanks, skids en complete leidinginstallaties goed gelast en gemonteerd worden. Met jouw specialisme (TIG lassen) help je onze klanten aan een kwalitatieve installatie en een efficiënter productieproces. Binnen het team heeft ieder zijn expertise en ook een eigen stem. Jij denkt als RVS lasser mee vanuit jouw specialisme en komt in overleg met je collega’s tot de kwaliteitsproducten waar Wennekes Welding & Support voor staat.

Dagelijkse taken RVS lasser/pijpfitter

Als RVS lasser/pijpfitter werk je steeds aan verschillende producten of installaties. Jouw aandeel aan de totaalproducten die we met het team maken zijn het lassen van leidingwerk en lasverbindingen van rvs-constructies. Je werkt het grootste gedeelte van de tijd on site bij diverse klanten, maar zeker ook op de werkplaats. Dat houdt het lekker afwisselend. Jouw vaardigheid in tekeninglezen en je ervaring in de food- of procesindustrie zorgen ervoor dat je het grotere plaatje en de details tegelijkertijd scherp houdt. Als RVS lasser van Wennekes Welding & Support ben je een klantvriendelijke ambassadeur voor onze organisatie. Ook naar je collega’s weet je jezelf goed uit te drukken. In het team durf je opbouwend kritisch te zijn op het werk van je collega’s. Zelf sta je ook open voor feedback van anderen, want je weet dat dit belangrijk is voor continue verbetering van onze totaalproducten.

Dit neem je als lasspecialist of lasser/pijpfitter mee:

  • Vmbo werk-denkniveau
  • Lasvaardigheid niveau 2, met de bereidheid om door te groeien naar minimaal niveau 3
  • Pré - vaardigheid in (ISO en P & ID)tekeninglezen
  • Je hebt er zin in, je bent ambitieus en hebt een klantgerichte instelling
  • Je bent communicatief sterk op verschillende niveaus

Werken bij Wennekes, dit levert het op:

  • Salaris volgens Metaalunie functie-indeling. Functieniveau 7
  • Volop mogelijkheden om door te ontwikkelen binnen het vak
  • Een positieve werksfeer en open cultuur
  • Uitdagende klanten binnen de procesindustrie

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je motivatie met CV aan:

info@weldingsupport.nl of per post aan

Wennekes Welding Support B.V., t.a.v. Simone Janssen, Jochemsweg1, 5451 HW Mill.

Bellen mag uiteraard altijd 0485 – 47 99 93, vraag hierbij naar Simone Janssen. 

Acquisitie op de vacature is niet gewenst.