Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Uw procesinstallatie, onze expertise

Leidingwerk

Hoogwaardig las- en leidingwerk

Het ontwikkelen, produceren en installeren van leidingwerk met een hoog kwaliteitsniveau voor de foodbranche is de core business van Wennekes Welding & Support. Ons team van EN-287 en ASME gecertificeerde pijpfitters en lassers staat garant voor een hoogwaardig product en een snelle en flexibele uitvoering. Onze lassers zijn uiterst bekwaam in het TIG, MIG en orbitaallassen voor de voedselverwerkende industrie.

 

Ervaren en innovatief

Door onze kennis en jarenlange ervaring in piping weten wij waar problemen kunnen ontstaan in nieuwe of bestaande leidingsystemen of installaties. Dat maakt het voor ons mogelijk om deze problemen te verhelpen en te voorkomen. Daarnaast zijn onze mensen op de hoogte van de nieuwste technologieën en de laatste richtlijnen op gebied van hygiëne en veiligheid.
Met gebruik van de modernste 3D lasertechnieken meten wij op locatie uw project nauwkeurig in. In onze productieruimte worden uw leidingsystemen voorbewerkt, geproduceerd en geassembleerd. De RVS leidingen worden door onze gekwalificeerde lassers met backinggas doorgelast voor gladde, naadloze lasverbindingen.

 

Prefabricage

Om uw productieomgeving zo min mogelijk te hinderen, werken wij prefab in onze uitstekend geoutilleerde werkplaats. Wij beschikken over de faciliteiten om uw leidingsystemen volledig te fabriceren, te testen en klaar te maken voor transport en installatie.
Middels video endoscopie inspecteren wij uw leidingsysteem inwendig. Zo kunnen wij u zekerheid garanderen over de kwaliteit van deze leidingen voordat deze onze werkplaats verlaten.

 

Op locatie

Wennekes Welding & Support beschikt over een wagenpark met volledig uitgeruste bedrijfsauto’s. Wij werken met mobiele werkplekken voor laswerkzaamheden op locatie. Onze vakkundig opgeleide monteurs zijn u graag van dienst.

 

Wilt u meer weten over piping bij Wennekes Welding & Support? Neem dan gerust contact met ons op.