Turnkey mogelijkheden: van engineering tot montage

Uw procesinstallatie, onze expertise

Constructie- en tankbouw

Maatwerk constructies

Klantspecifiek ontwerpen en vervaardigen wij bordessen, trappen en productie(hulp)middelen zoals hijsvoorzieningen, werkplekinrichtingen en meer. Wij bouwen op klantvraag, desgewenst volgens het hygiënisch concept voor de foodbranche EHEGD. Tevens zijn wij EN 1090 gecertificeerd.

 

Productiegerichte oplossingen in constructie- en tankbouw

Wij ontwerpen en bouwen tanks en constructies voor onze klanten in de voedselverwerkende sector. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de eisen die worden gesteld aan het hygiënisch en veilig produceren van voedingsmiddelen. Wij hebben de technische knowhow om met u mee te denken en bieden productiegerichte oplossingen op het gebied van tank- en machinebouw en bordessen.

In onze modern gefaciliteerde werkplaats worden constructies voorbewerkt, geassembleerd en gebouwd. Ook kunt u bij ons terecht voor modificatie van uw installatie of productielijn. Binnen de constructie- en tankbouw beheersen wij verschillende technieken. Denk hierbij aan voorbewerking, plaatbewerking, constructiewerk, verspaning (draai- en freeswerk), laswerk, assembleren en afwerking. Onze lassers zijn op hoog niveau opgeleid in het TIG, MIG en orbitaal lassen van non-ferrometalen en ferrometalen. De verwerking van RVS en aluminium geschiedt vanzelfsprekend strikt gescheiden van de staalverwerking.

 

Wilt u meer weten over constructie- en tankbouw bij Wennekes Welding & Support? Neem dan gerust contact met ons op.